Свіжий кабачок – справжнє джерело корисних речовин, вітамінів і мінералів. Замороження кабачків на зиму – хороший варіант забезпечити себе здоровою їжею, адже при заморожуванні овоч зберігає всі свої властивості.11 жовт. 2022 р.
Як правильно заморозити кабачки на зиму?
Спочатку кабачки потрібно вимити, витерти насухо та нарізати кубиками. У такій формі їх зручно буде додавати у супи та овочеві страви. Потім необхідно скласти підготовлені до заморозки овочі у маленькі пакетики, поділивши їх на порції. Щільно зав'язати пакети та відправити у морозильну камеру. Кеш
Як зберігати кабачки в морозилці?
Потрібно помити кабачки, просушити, очистити їх від усього зайвого. Потім необхідно лише нарізати їх кубиками розміром 1-2 сантиметри й пробланшувати їх протягом трьох хвилин. Наприкінці кабачки варто просушити , скласти невеликими порціями у пакети чи харчові контейнери та відправити на зберігання у морозилку.
Як морозити кабачок?
Всипте у киплячу воду порізані кабачки і бланшуйте 3 хвилини, періодично помішуючи, щоб усі шматочки занурились у воду. Висипте кабачки в друшляк і залиште, щоб стекла вода. Охолоджені кабачки невеликими порціями перекласти у пакети, або контейнери для зберігання в морозилці. Кеш
Как заморозить кабачки на зиму в морозилке
Заморозка кабачков на зиму – идеальный вариант сохранения свежих овощей. Их можно использовать для приготовления различных блюд, в том числе и для …