Як робити класичні сирники

Сир перетерти через сито або збити блендером. Додати яйце, щіпку солі та борошно. Потім додати цукор і ванільний цукор. З отриманого тіста сформувати сирники, обсмажити на олії близько 3-4 хвилин з кожного боку на середньому вогні.5 лют. 2020 р.

Як правильно смажити сирники?

Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків. Кеш

Як робити сирники в домашніх умовах?

Спосіб приготування:

  1. Сир викладіть у миску, добре розімніть його виделкою.
  2. Додайте яйце, борошно, цукор та грецькі горіхи. …
  3. Із сирної маси сформуйте кульки, обваляйте їх у борошні.
  4. На розігріту сковорідку вилийте олію. …
  5. Обсмажте сирники до золотавої скоринки та викладіть їх на паперовий рушник.

Кеш

Який сир краще брати на сирники?

Найкраще брати сир 4-5% жирності, м'який, з дрібним зерном, нетвердий, але й не вологий. До кількості цукру потрібно підходити акуратно: на цей обсяг достатньо 20 г цукру і більше не потрібно, а також не забудьте про ваніль – щіпку та стільки ж солі для смаку.

Рецепт сирників. Як приготувати класичні …

Related Post

Насіння гарбуза в домашніх умовахНасіння гарбуза в домашніх умовах

Гарбузове насіння для їжі можна висушити різними способами: В духовці. Промите і обсушене насіння укладають на деко, застелений фольгою або пергаментом. Духовку прогрівають, потім зменшують жар до мінімуму і сушать

Якщо огірки неправильної форми, ніж підгодуватиЯкщо огірки неправильної форми, ніж підгодувати

Щоб плоди не скручувалися Це ознака того, що в ґрунті не вистачає поживних речовин! Для того щоб покращити формування плодів та подовжити плодоношення огірків, рослину підживлюють комплексним калійно-фосфорним добривом. Необхідне

Ялівець від чого захиститьЯлівець від чого захистить

На Русі вірили, що насіння ялівцю, якщо його носити з собою, захистить від укусів плазунів. Як використовувати ялівець? Використовується в основному як: жовчогінний, сечогінний, відхаркувальний, протимікробний засіб. Відвар з ялівцю