Дослідження доводять, що часник сприяє тому, що тромбоцити менше злипаються між собою і, відповідно, менше прилипають до стінок артерій, тобто ця рослина діє як антикоагулянт. Корисний він за підвищеного тиску, знижує ризик утворення тромбів у кровоносних судинах.
Кому не можна їсти часник?
Кому категорично не можна їсти часник – що важливо знати вагітні та мами, які вигодовують малюків; люди, у яких виразкова хвороба, захворювання печінки (наприклад, гепатит), епілепсія, астма, знижений тиск або проблеми з жовчним міхуром.
Що буде якщо пити часник кожен день?
Часник необхідний серцю і судинам Щоденне вживання всього лише одного зубчика цього продукту сприяє зміцненню судин, стимулюванню кровообігу, зниженню концентрації холестерину на цілих 10%. І, як наслідок, зниженню ризику тромбоутворення, інсульту і інфаркту.
Що буде якщо їсти часник?
Часник містить багато антиоксидантів, які захищають клітини від окислювального стресу та сприяють відновленню клітин, пошкоджених вільними радикалами. Крім цього, він є чудовим джерелом таких мінералів, як фосфор, кальцій, калій, залізо та мідь. Містить часник і вітаміни, зокрема вітамін С та вітамін В6.
Діагноз хвороб. Народне засіб від тиску з часником: підвищує …