Як приготувати настоянку з горілки?
Цедру лимонну або апельсинову (250 г) заливають горілкою (3000 мл), настоюють 3 міс. в теплому місці, потім готують сироп з 750 'мл води і 900 г цукру-піску, доводять до кипіння, знімають піну і проціджують через тканину. Готовий сироп змішують з настойкою, яку фільтрують через тканину, і вміст розливають в пляшки. Кеш
Як пом якшити смак горілки?
Для пом'якшення смаку у горілку можуть додавати цукровий сироп (з глюкози або фруктози), мед та амінокислоти. Всі ці добавки – спосіб урізноманітнити смак і надати характеру тому чи іншому напою. Адже, по суті, суміші якісного ректифікованого спирту і добре очищеної води не повинні мати значних смакових відмінностей.
Як зробити настоянку з самогону?
На літр самогону вам знадобиться дві столові ложки висушеного листя м'яти. Залийте м'яту самогоном, закрийте кришкою та помістіть у темне тепле місце на двадцять чотири години. Відфільтруйте напій за допомогою марлевої тканини та вати. Додайте дві-три ложки меду – до смаку.
Яку горілку найкраще для настоянки? – Pidruchnik.co.ua
Перелік корисних настоянок на горілці: З березовими бруньками та листям. … На собачій кропиви, деревію і м’яті. … На горобині та кропиві. … На смородині, малині, вишні.