У каструлю наливаємо 300 мл води та висипаємо 1 кг цукру. Перемішуємо, доводимо сироп до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо до розчинення цукру. Потім в сироп викладаємо яблучні часточки, варимо яблука 20-25 хвилин, періодично помішуючи.5 вер. 2022 р.
Як зварити яблука в сиропі?
На 1 кілограм яблук беруть 1 склянку желюючого цукру і 2 літри води. Фрукти цілком закладають в каструлю і заливають водою. Основний продукт потрібно проварити до м'якості. Якщо плоди дрібні, то вистачить 10 хвилин, якщо яблука середні або великі, то час збільшують до 20 – 25 хвилин. Кеш
Що можна приготувати з яблук?
Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.
Як приготувати яблука на зиму?
Яблука вимити, розрізати на частини, прибрати насіння, зрізати шкірку і плодоніжки. Нарізати яблука часточками і викласти в каструлю з товстим дном. Влити воду і додати 200 гр цукру. Помішуючи, довести до кипіння, потім поставити мінімальний вогонь і варити джем 30 хвилин.
Рецепт яблук шматочками в сиропі | SPADOK.ORG.UA
яблука 1 кг; цукор 1 кг; вода 300 мл; лимонний сік 1 ст. л. Для замочування: вода 1 л; сода 1 ст. л. Приготування: 1. Яблука очищаємо від шкірки, …