Моркву і цибулю нарізати, перемішати з куркою і готовим рисом, додати сіль. На дно банок укласти перець. Укласти сировину в банки, залити кип'яченою водою і закрутити. Готувати в автоклаві тушонку з курки потрібно 30 хвилин потрібно при температурі 110 градусів Цельсія.12 груд. 2018 р.
Скільки часу готувати тушонку в автоклаві?
Час автоклавування не повинен перевищувати 70 хв., а температура – 120 градусів.
Скільки потрібно солі на тушонку в автоклаві?
Для приготування консерви необхідно:
- в міру жирне свиняче м'ясо – 500 г;
- ріпчаста цибуля – 1 шт .;
- чорний перець – 3 горошини;
- сіль – 1 ч. л .;
- лавровий лист – 1 шт.
Скільки часу потрібно варити тушонку з курки?
У банки щільно утрамбувати курку, залишити 2-3 см до краю банки і закатати. Взяти каструлю, на дно якої постелити рушник та поставити банки з м'ясом. Наповнити водою так, щоб вода покривала курку та поставити каструлю з банками варити на плиті. Після закипання води тушити 7 годин на повільному вогні.
Тушонка з курки в автоклаві – Смачні рецепти від …
Спочатку зберіть разом всі інгредієнти. У мінімальному рецепті вам знадобляться: 1. курка (зазвичай беруть філе); 2. лаврушка; 3. горошки чорного …