Як правильно приготувати варення з агрусу?
Просте варення з агрусу зварити дуже легко, на відміну від знаменитого царського варення. Не потрібно ніяких складних маніпуляцій з ягодами, окремої варіння сиропу і вишневого листя. Просто покладіть ягоди в таз, додайте цукор і поставте на вогонь. Через годину варення буде вже готове.
Як правильно варити варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.
Що можна зробити з агрусу?
З агрусу часто роблять джем, компот, варення. Агрус вирощують і продають в Україні.
Варення з аґрусу рецепт: легкий покроковий рецепт
Легкий покроковий рецепт варення з аґрусу. Як правильно готувати варення з аґрусу, щоб воно выйшло смачним та корисним? Рецепт варення з …