Сир із коровою

Швайцер – напівтвердий сир з пастеризованого коров'ячого молока. Строк визрівання від двох до шести місяців. Сир с щільною текстурою, з солодким, пряним смаком, грибним ароматом. Напівтвердий коров'ячий сир вариться з коров'ячого молока, у нього щільна світло-коричнева текстура і щільна пружна консистенція.

Скільки кисломолочного сиру можна їсти в день?

Знежирений сир кисломолочний 0,5-1,7% Тому його не можна вживати постійно і в якості монодієти, а добова норма споживання не повинна перевищувати 300 грамів продукту.

Кому не можна їсти домашній сир?

Медики рекомендують виключити з раціону сир людям, які страждають на захворювання нирок. Також цей продукт протипоказаний людям, які мають алергію на молочний білок, страждають на ожиріння або атеросклероз. Восени раціон має повністю відповідати потребам організму.

Скільки є видів сиру?

Сир — найпопулярніший у світі харчовий продукт, існує 5000 сортів сиру. Всесвітньо визнані сировари існують в Швейцарії, і в Голландії, і в Німеччині, і в Італії.

сири з коров’ячого молока – Доообра ферма. Фермерські …
Для зв’язку понеділок-п’ятниця 9:00-18:00 Наша ферма заходиться: село Івки, Богуславський район, Київська область Замовлення: 050-347-83-08 Співпраця: +38 (050) 363 83 08 -Анна +38 (050) 447-999-3 [email protected]

Related Post

Що роблять під час вінчання?Що роблять під час вінчання?

Церемонія вінчання Заручини проходять біля входу до церкви. Наречена має стояти ліворуч від нареченого. Священик благословляє молодих та вручає запалені вінчальні свічки, які потрібно тримати до кінця служби. Після молитви

Життєвий цикл яблуніЖиттєвий цикл яблуні

Скільки років живе яблуня? Яблуні в саду дають урожай протягом півстоліття, а першими плодами починають радувати вже на 3–4-й рік після посадки. Як запилюється квітка яблуні? Яблуня – перехреснозапильна рослина.