Що можна спекти з борошна?
Солодкі булки, хліб, коржі, лаваш, печиво, пироги: у всіх цих стравах є спільний фундаментальний інгредієнт. Борошно використовується не тільки для приготування здоби. Воно активно застосовується в якості загущувача. Потрібно додати максимум дві столові ложки борошна, і Ви отримаєте бажану консистенцію соусу.
Що печуть з житнього борошна?
Житнє борошно застосовується в кулінарії для випічки різних сортів хліба. Також з нього печуть коржі, кекси, млинці, печиво і навіть пироги. Закваска для традиційного російського напою — квасу, робиться теж з житнього борошна. Борошно добре підходить для обвалювання і смаження стейків риби та м'яса. Кеш
Що робити з муки?
З житнього борошна крім хліба виходять смачні пряники, млинці, коржі, кекси, булочки і ароматна основа для квасу. Житнє борошно буває трьох видів: сіяне, обдирне і цільнозернове (обойне).
Страви з пшеничного борошна – 492 рецептів з фото, …
Страви з пшеничного борошна, що можна приготувати своїми руками в домашніх умовах, енергетична цінність, скільки калорій, вміст білків, жирів, вуглеводів.