Масова частка сухих речовин у молоці

1.2 Цей стандарт поширюється на молоко, в якому масова частка жиру становить від 1,5 % до 7,0 %, білка — від 2,0 % до 6,0 %, лактози — від 4,0 % до 5,5 %, сухої речовини — від 9 % до 16 %.

Скільки сухої речовини в молоці?

– Склад молока: 83–89 % води і 11–18 % сухої речовини. Суха речовина – це молочний жир (3–6%), білок (3–4%), азотисті речовини (2–6%) (казеїн, молочні глобулін і альбумін, а також інші небілкові азотисті речовини), молочний цукор (4–5%), мінеральні речовини (0,6–0,8%), лимонна кислота (0,1–0,2%).

Як визначити вміст сухих речовин?

Визначення вмісту сухої речовини в харчових продуктах та матеріалах полягає у визначенні маси підготовленого (перемолотого, роздробленого, нарізаного тощо) зразку речовини чи матеріалу до і після його висушування шляхом нагрівання.

Яким приладом визначають кількість сухих речовин в молоці?

pH-метри і кондуктометри – прилади для експрес-аналізу показників молока

Молоко — Вікіпедія
Масова частка сухих речовин — 34,4 %; Жиру — 19,1 %; Білка — 10,4 % (у тому числі казеїну — 8,8 %) Лактози — 3,3 %; Мінеральних речовин — 1,6 %; Лосине молоко Доїння лосиці на лосефермі

Related Post

Іржаві плями на листі полуниціІржаві плями на листі полуниці

Що робити якщо сохне полуниця? Для лікування потрібно обприскувати кущі і поливати молоком або сироваткою. Розводиться з водою в співвідношенні 1:3. Тобто, на 1 л молока потрібно взяти 3 частини

Які спеції найсмачніші?Які спеції найсмачніші?

Популярні приправи базилік вегета гірчиця імбир коміс кардамон каррі коріандр Приправи, які повинні бути на кожною кухні Білий перець Тонкий аромат, глибокий смак. Морська сіль крупного та дрібного помелу Щоб