Як робити домашній сік

Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?

Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:

  1. вимити яблука і розрізати їх на частини;
  2. пропустити фрукти через м'ясорубку;
  3. зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
  4. через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.

Як зробити томатний сік з домашніх помідорів?

Спосіб приготування: Помідори треба вимити, видалити зіпсовані місця та пропустити через м'ясорубку, а потім протерти масу крізь сито. Отриману масу слід перелити в емальовану каструлю та довести до кипіння. Варити сік треба 15 хвилин, періодично помішуючи та знімаючи піну. За бажанням можна додати сіль і цукор.

Як закрити яблучний сік в домашніх умовах?

Яблучний сік

  1. Яблука помити, крупно нарізати і пропустити через соковижималку. …
  2. Процідити сік через сито, застелене щільною тканиною. …
  3. Додати цукор з розрахунку: 500 г на 3 л соку. …
  4. Гарячим розлити сік у стерилізовані банки і закрити кришками.
  5. Перевернути банки дном догори, укутати їх і залишити до повного охолодження.

Кеш

Томатний сік – рецепт приготування з фото та …

Related Post

Як самому зробити феромагнітну рідинуЯк самому зробити феромагнітну рідину

До 50 мл тонера додайте 30 мл олії (дві столові ложки) і ретельно перемішайте, не шкодуючи на цей процес часу. Вийде чорна однорідна рідина, схожа на сметану. Як зробити Феррофлюїд?

Плюси та мінуси заморожування лисичок у сирому виглядіПлюси та мінуси заморожування лисичок у сирому вигляді

Зміст:1 Чи можна заморозити лисички у сирому вигляді?2 Як правильно заморозити свіжі лисички?3 Чому лисички не можна заморожувати?4 Чи можна заморожувати лисички у морозилці? Лисички – це популярний гриб, який

Хто їсть листя баклажан все в діркахХто їсть листя баклажан все в дірках

Що їсть листя баклажанів? Білокрилка висмоктує всі соки з листя рослин, які потім жовтіють і відмирають, також на них частіше розвиваються грибкові хвороби. Особливо білокрилка любить молоденькі листочки розсади баклажана.