Як приготувати яблучний оцет: Яблука треба гарно вимити, натерти на грубій терці або ж порізати дрібними кубиками. Далі залий яблука теплою водою, щоб вона злегка покривала вміст в ємкості. Тепер всип до яблук весь цукор і лиши свій майбутній оцет відпочивати на два-три тижні у темному, теплому місці.14 вер. 2022 р.
Як виготовляють яблучний оцет?
Яблучний оцет – це продукт бродіння яблучного соку за допомогою дріжджів. Цукри, що містяться у яблуках, під впливом грибів та бактерій перетворюються на спирти, а потім спирт перетворюється на оцет. Кеш
Як зробити яблучний оцет з яблучного соку?
- Яблука обмийте, потріть на дрібній тертці, щоб утворилося більше соку або пропустіть через соковижималку, якщо вона у вас є. …
- До вичавок додайте теплу кип'ячену воду. …
- З'єднайте рідина з раніше отриманими яблучним соком, додайте в отриману масу цукровий пісок.
- Вилийте рідину в чисту суху ємність, бажано скляну
Кеш
Коли готовий яблучний оцет?
Отриману чисту рідину потрібно перелити в ємність і додати близько 60 г меду/цукру. Потім слід знову накрити посуд і поставити в місце з кімнатною температурою для подальшого бродіння. Якщо через 50-60 днів людина побачить, що рідина максимально прозора, оцет готовий. Кеш
Домашній яблучний оцет – простий рецепт …