Як зберегти жимолость на зиму?
Замороження – найшвидший і простий спосіб збереження жимолості. Ягоди збережуть свою форму, смак і користь. Перед заморожуванням їх перебирають, видаляють сміття і пошкоджені ягоди. Потім урожай промивають, дають обсохнути.
Що можна приготувати з ягід жимолості?
З жимолості ви можете зробити мус, з жимолостю готують штрудель. Ягоду також можна заморозити на зиму, приготувати варення чи компот.
Як зберігати жимолость в домашніх умовах?
Плоди жимолості дуже ніжні, легко пошкоджуються, тому їх укладають у невелику посудину тонким шаром. Довго ягоди не зберігаються навіть у холодильнику, тому потрібно їх заморозити і зберігати надалі в морозильній камері.
Заготівля баклажанів – кулінарні рецепти з фото
Заготівля з баклажан це такий же звичайний процес як заготівля, наприклад, огірків або помідорів. Досвідчені господині знають, чим цікавіше рецепти заготовок, тим різноманітнішим буде …