Заготівля з жимолості без варіння

Як зберегти жимолость на зиму?

Замороження – найшвидший і простий спосіб збереження жимолості. Ягоди збережуть свою форму, смак і користь. Перед заморожуванням їх перебирають, видаляють сміття і пошкоджені ягоди. Потім урожай промивають, дають обсохнути.

Що можна приготувати з ягід жимолості?

З жимолості ви можете зробити мус, з жимолостю готують штрудель. Ягоду також можна заморозити на зиму, приготувати варення чи компот.

Як зберігати жимолость в домашніх умовах?

Плоди жимолості дуже ніжні, легко пошкоджуються, тому їх укладають у невелику посудину тонким шаром. Довго ягоди не зберігаються навіть у холодильнику, тому потрібно їх заморозити і зберігати надалі в морозильній камері.

Заготівля баклажанів – кулінарні рецепти з фото
Заготівля з баклажан це такий же звичайний процес як заготівля, наприклад, огірків або помідорів. Досвідчені господині знають, чим цікавіше рецепти заготовок, тим різноманітнішим буде …

Related Post

Як скопати цілину швидкоЯк скопати цілину швидко

Як перекопати грядку? Перекопувати грядки радять на глибину до 15 см та перевертати землю, щоб нові паростки бур'янів залишилися внизу. Ретельно вирівнювати грунт не варто — на нерівній поверхності краще

Чим полити полуницю під час цвітіння та зав’язуванняЧим полити полуницю під час цвітіння та зав’язування

Під час цвітіння полуниці потрібний не лише калій, а й борна кислота, яка покращує зав'язування бутонів. У 10 л води розведіть по 2 г марганцівки та борної кислоти та 1