Як правильно смажити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору. Кеш
Як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді?
У перця видалити серцевину, нарізати смужками. Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття. Розігріти на сковороді олію, викласти цибулю, моркву і перець, обсмажувати 10 хвилин до готовності. Після закінчення цього часу влити молоко і томатну пасту, довести до кипіння, тушкувати протягом однієї хвилини. Кеш
Скільки часу смажити цвітну капусту?
Якщо капусту переварити, вона розм'якне, втратить форму і буде не придатною для смаження. Скільки ж варити капусту для смаження? Якщо у подальшому ви плануєте тушкувати або смажити цвітну капусту, то час варіння становить 7 хвилин.
Смачна цвітна капуста зі сметаною – як смачно …
Смачна цвітна капуста зі сметаною – як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді, покроковий рецепт з фото Тушкована кольорова капуста в сметані – просто, швидко і смачно Ароматна і дуже смачна тушкована корфіола чи то кольорова капуста в сметані добре доповнить м’ясо, рибні та грибні страви.