Як правильно вибрати оселедець?
При покупці оселедця зверніть увагу на наступне:
- У свіжої риби зябра будуть темно-червоного кольору, а їх консистенція пружною.
- Запах свіжої риби не повинен бути гнильним.
- Очі свіжовиловленого оселедця будуть червоними і чистими (не каламутними).
- Тушка риби повинна бути пружною, без нальоту і тріщин.
Як замаринувати оселедець в домашніх умовах?
Покласти рибу в глибоку посудину й залити її розсолом, щоб риба повністю в нього поринула. Накриваємо кришкою або невеликою тарілкою, щоб оселедець не спливав. Відправити ємність з рибою в холодильник на кілька діб – від 2-х до 4-х. Готовий оселедець витягнути з тари й промити під проточною водою. Кеш
Як смачно запекти оселедець?
Цибулю порізати кільцями та покласти на рибу. Яйця розбити в миску, посолити та поперчити та збити виделкою з молоком. Залити яєчно-молочною сумішшю оселедець та поставити до духовки. Запікати при 180°C приблизно 40 хвилин.
Як правильно розібрати оселедець
Існує кілька способів, ми розглянемо найефективніші і швидкі, які дозволять розібрати рибу за лічені хвилини. Що нам буде потрібно: Оселедець …