Як можна зробити цукрову пудру в домашніх умовах?
Беремо цукор і висипаємо його на тканину і зав'язуємо її міцно мотузкою – повинен вийти невеликий мішечок. Беремо молоток і починаємо сильно стукати по ньому. Під тиском цукор почне кришитися і перетвориться на пудру. Потім отриману суміш можна просіяти через сито. Кеш
Як пудру замінити цукор?
Тому нагадую, склянку цукру у рецепті не можна автоматично замінити склянкою цукрової пудри, бо це буде різна вага. Якщо у склянці міститься 200 г цукру, і ви у цю ж склянку наберете пудру, то там поміститься лише 170-180 г пудри. Тому ідеально, щоб усе важилось на вагах.
Як правильно посипати цукровою пудрою?
Достатньо насипати продукт, що залежався, на чисту щільну серветку, накрити зверху іншою і кілька разів прокотити її качалкою.
Як зробити домашній цукор? Рецепт. Поради. Відео
Як зробити цукор в домашніх умовах? Для цього Вам знадобиться: – Бульби буряка; – Плита; – Каструля.