Який сорт капусти найкращий для квашення?
Порівняльна таблиця кращих сортів і гібридів пізньої білокачанної капусти
Назва сорту/гібриду | Виробник | Термін вегетації, днів |
---|---|---|
Золтан F1 (NiZ 17-1265) | Hazera (Нідерланди) | 120-125 |
Харківська зимова | Hortus (Італія) | 150-160 |
Білосніжка | Hortus (Італія) | 150-155 |
Полар (Олімп) | Moravoseed (Чехія) | 120-125 |
Кеш
Яку білокачанну капусту можна квасити?
Для квашення потрібно вибирати щільну білокачанну капусту пізніх сортів дозрівання, молода капуста для цього не підійде.
Яка пізня капуста краще?
Сорт пізньої капусти «Агресор» Він показує високу врожайність майже в усіх регіонах, при цьому може зберігатися протягом тривалого часу. Даний сорт – це відмінний варіант для засолювання. Рослинам не потрібен особливий догляд. Качани не тріскаються в процесі дозрівання.
ЯК КВАСИТИ КАПУСТУ НА ЗИМУ: 5 РЕЦЕПТІВ НА ВИБІР
Порада перша: квасити капусту слід тільки пізніх сортів! Вона повинна бути білою, щільною, пружною. Не беріть в магазинах зелену капусту ранніх сортів! Хороших заготовок з неї не вийде. Порада друга: використовуйте для квашення кам’яну, велику сіль, яка не містить ніяких добавок, з …