Куди можна додати кабачкову ікру

Як стерилізувати ікру кабачкову?

Розкладаємо кабачкову ікру в банки. Так як ця закуска може вибухнути, найкраще взяти велику каструлю, викласти на її дно чистий рушник, поставити банки з ікрою, накрити їх кришками і простерилізувати ще близько 15 хвилин.

Скільки треба готувати кабачкову ікру?

Кабачкова ікра з майонезом і морквою Викласти овочі у каструлю, додати цукор, посолити. Варити потрібно годину-півтори на слабкому вогні, не забуваючи помішувати.

Що потрібно на кабачкову ікру?

Кабачкова ікра за ДСТУ – рецепт з дитинства

  1. морква – 2 шт;
  2. ріпчаста цибуля – 2 шт;
  3. рослинна олія – 2-3 ст. л;
  4. кабачки – 2 шт;
  5. часник – 1-2 зубчики;
  6. томатна паста – 2-3 ст. л;
  7. сіль, перець – за смаком.

Ікра кабачкова — 26 рецептів приготування, покрокові з фото …
Кабачкову ікру можна консервувати на зиму. Без консервації вона тривалому зберіганню не підлягає. Після приготування її можна подати до столу в теплому …

Related Post

Коли обрізати полуницю на зимуКоли обрізати полуницю на зиму

Не рекомендується відкладати обрізку полуниці після збору врожаю на такий пізній час, як осінь. Краще провести обрізку полуниці відразу ж після припинення плодоношення. Найкраще видаляти старе листя і хворі кущі